top of page
IMG_5743_edited.jpg

ONZE GEMEENSCHAP

Geloof in de Bijbel

Wij geloven dat God zijn kinderen bij elkaar brengt om voor Hem één lichaam ´de gemeente van Jezus Christus´te vormen, waarin Hij Zijn werk kan doen.  

Wij geloven in de leiding en werkingen van de Heilige Geest met Zijn gaven en bedieningen in de gemeente  God´s,  die  voor eenieder is toebedeeld.  Zo willen wij dagelijks het evangelie beleven en uitdragen. Wekelijks is er een worship Celebration (eredienst) waarin samen God de Vader wordt aanbeden en het Woord wordt gebracht. 

ba9a86b6-ce90-4991-9333-59e76bc78431.jpg

ONZE ROEPING

God verheerlijken

Onze missie bij Free Gospel Church is medelevend zijn en samen te zijn met Jezus. Door evangelie, diensten, aanbidding en missies brengen we God dichter bij ons hart en dichter bij het hart van de mensen om ons heen. Als een gemeenschap van gelovigen hebben we de eer om de glorie van Christus aan elkaar te verkondigen in een liefdevolle en zorgzame omgeving.

DSC_0090.JPG

KERNWAARDEN

De ziel van Free Gospel Church

Vanaf het begin streven we ernaar een sterke liefdevolle gemeenschap te creëren, gedreven door de leer van Jezus Christus, die de leidende kracht is in het leven van de leden van onze groeiende gemeente. Door onze aanbidding, onderwijs, activiteiten en liefdevolle hulp naar elkander geven we onze leden de kans om volledig ondergedompeld te worden in de wijsheid en de leer van onze Heer Jezus Christus.

bottom of page